GIẢI ĐỀ THI GIỮA KỲ 1 TIẾNG ANH LỚP 6 MỚI

Lớp 1

Đề thi lớp 1

Lớp 2

Lớp 2 - Kết nối tri thức

Lớp 2 - Chân ttránh sáng tạo

Lớp 2 - Cánh diều

Tài liệu tyêu thích khảo

Lớp 3

Lớp 3 - Kết nối tri thức

Lớp 3 - Chân ttránh sáng sủa tạo

Lớp 3 - Cánh diều

Tài liệu tđắm đuối khảo

Lớp 4

Sách giáo khoa

Sách/Vsinh hoạt bài xích tập

Đề thi

Lớp 5

Sách giáo khoa

Sách/Vsinh hoạt bài bác tập

Đề thi

Lớp 6

Lớp 6 - Kết nối tri thức

Lớp 6 - Chân ttách sáng sủa tạo

Lớp 6 - Cánh diều

Sách/Vsinh sống bài bác tập

Đề thi

Chuyên ổn đề & Trắc nghiệm

Lớp 7

Lớp 7 - Kết nối tri thức

Lớp 7 - Chân ttách sáng tạo

Lớp 7 - Cánh diều

Sách/Vsinh sống bài bác tập

Đề thi

Chuyên ổn đề & Trắc nghiệm

Lớp 8

Sách giáo khoa

Sách/Vnghỉ ngơi bài bác tập

Đề thi

Chuim đề và Trắc nghiệm

Lớp 9

Sách giáo khoa

Sách/Vnghỉ ngơi bài xích tập

Đề thi

Chulặng đề & Trắc nghiệm

Lớp 10

Lớp 10 - Kết nối tri thức

Lớp 10 - Chân ttránh sáng sủa tạo

Lớp 10 - Cánh diều

Sách/Vngơi nghỉ bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 11

Sách giáo khoa

Sách/Vsống bài tập

Đề thi

Chuyên ổn đề và Trắc nghiệm

Lớp 12

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Chuim đề & Trắc nghiệm

IT

Ngữ pháp Tiếng Anh

Lập trình Java

Phát triển web

Lập trình C, C++, Python

Trung tâm dữ liệu


*

Bộ Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Giữa kì 1 năm 2021 - 2022 có đáp án sách bắt đầu (13 đề) | Kết nối trí thức, Cánh diều, Chân ttránh sáng tạo

Để ôn luyện với có tác dụng xuất sắc những bài thi Tiếng Anh lớp 6, bên dưới đó là 13 Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Giữa kì 1 tinh lọc, gồm giải đáp, rất giáp đề thi chấp nhận bsát hại ngôn từ chương trình của bố bộ sách new. Hi vọng cỗ đề thi này sẽ giúp đỡ bạn ôn luyện và đạt điểm trên cao trong những bài bác thi môn Tiếng Anh 6.

Bạn đang xem: Giải đề thi giữa kỳ 1 tiếng anh lớp 6 mới

Mục lục Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Giữa kì 1 gồm giải đáp năm 2021 sách bắt đầu (13 đề) | Kết nối trí thức, Cánh diều, Chân ttránh sáng tạo

*

Phòng Giáo dục với Đào sinh sản ...

Đề thi Giữa kì 1 - Kết nối tri thức

Năm học tập 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm cho bài: 90 phút

(không nói thời gian phát đề)

(Đề số 1)

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. shy

B. pretty

C. curly

D. pony

2. A. ears

B. eyes

C. hands

D. cheeks

3. A. funny

B. curious

C. chubby

D. lunch

Exercise 2: Choose the correct answer

1. The boy is sitting ________ the computer. He is playing computer games.

A. under B. next to C. behind D. in front of

2. Students live sầu và study in a ________ school. They only go home at weekends.

A. secondary B. international C. boarding D. private

3. ________ are your friends coming for the các buổi party tonight? ~ About 7 o’clochồng.

A. What B. Where C. What time D. How often

4. My best frikết thúc is very ________. He plays football & basketball very well.

A. friendly B. sporty C. lovely D. funny

5. We shouldn"t play music __________after midnight.

A. careful B. right C. loud D. easy

6. Please turn _________ the lights. The room is so dark.

A. with B. at C. in D. on

7. Next summer I am working as a _______ teacher in a village near Hoa Binh City.

A. good B. nice C. favourite D. volunteer

8. Nam __________football now. He‟s tired.

A. doesn’t play B. plays C. is playing D. isn’t playing

9. I am having a math lesson but I forgot my ___________. I have some difficulties.

A. calculator B. xe đạp C. pencil case D. pencil sharpener

10. School ____________at 4.30 p.m every day.

A. finish B. finishes C. go D. have

Exercise 3: Give sầu the correct form of verbs

1. We (speak) _________ French at the moment.

2. I (watch) ____________ TV about 3 hours a day.

3. We (play) ____________tennis now.

4. My family usually (go) ___________ khổng lồ the movies on Sunday.

5. _________you (like) ________chocolate ice cream?

Exercise 4: Read the text & answer the following questions

Hello! My name is Peter & this is my house.

My house is quite big. It has got two floors – a ground floor và a first floor. It has also got an attic & a basement. On the ground floor, there is a kitchen, a living room, a big dining room and a bathroom. On the first floor, there are three bedrooms, one bathroom & a big corridor. My bedroom is between my parents’ bedroom and the bathroom. My sister’s bedroom is in front of mine.

I love my bedroom, but I also like the attic. In the attic I keep some of my books and my old toys. I lượt thích lớn spkết thúc my time there because it is very spacious & there is a big sofa there where I sometimes take a nap.

At the baông xã of the house, there is a garage where my parents park the family car, và a lovely garden with many green spaces, flowers, two swings và a small swimming pool.

I love my house! It’s very comfortable & cozy.

1. Is Peter’s house big or small?

______________________________________________

2. How many rooms are there on the ground floor? What are they?

______________________________________________

3. Where is Peter’s bedroom?

______________________________________________

4. Why does Peter lượt thích lớn be in the attic?

______________________________________________

5. Where is the garage?

______________________________________________

6. Is the swimming pool in the garden?

______________________________________________

7. Does Peter lượt thích his room?

______________________________________________

Exercise 5: Make questions for the underlined words. 

1. His telephone number is 8 259 640.

______________________________________________ 

2. It’s about two kilometers from my house khổng lồ the movie theater.

______________________________________________

3. My father is an engineer.

______________________________________________

Exercise 6: Reorder the words và write the meaning sentences

1. student/ Minh/ new/ a/ is

______________________________________________

2. green fields/ There/ are

______________________________________________

3. ten/ are/ desks/ small/ There

______________________________________________

-The end-

 

Đáp án 

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A 2. D 3. B

Exercise 2: Choose the correct answer

1. D

2. C

3. C

4. B

5. C

6. D

7. D

8. D

9. A

10. B

Exercise 3: Give the correct size of verbs

1. We (speak) ____are speaking_____ French at the moment.

2. I (watch) _____watch_______ TV about 3 hours a day.

3. We (play) _____are playing_______tennis now.

4. My family usually (go) ______goes_____ to lớn the movies on Sunday.

5. ____Do_____you (like) ____like____chocolate ice cream?

Exercise 4: Read the text & answer the following questions

1. His house is big.

2.There are four rooms. They are the kitchen, the living room, the dining room và the bathroom.

3.Peter’s bedroom is on the first floor, between his parents’ bedroom và the bathroom.

4.Because the attic is very spacious & there is a big sofa in it.

5.The garage is at the baông xã of the house.

6.Yes, it is.

Exercise 5: Make questions for the underlined words. 

1. What is his telephone number?

2. How far is it from your house khổng lồ the movie theater

3. What does your father do?

Exercise 6: Reorder the words & write the meaning sentences

1. Minch is a new student

2. There are green fields

3. There are ten small desks

Phòng giáo dục và đào tạo cùng Đào chế tạo ...

Đề thi Giữa kì 1 - Cánh diều

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian có tác dụng bài: 90 phút

(không nói thời gian phân phát đề)

(Đề số 1)

I.  Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the rest

1. A. cover B. go C. flow D. so

2. A. flow B. love C. stone D. November

3. A. summer B. sun C. glue D. shut

4. A. slowly B. foam C. cover D. home

5. A. blood B. shoot C. shut D. flood

II. Choose the best answer:

1. I have sầu photographs of my family _______ the wall of my office. A. on B. next to C. at D. in2. Mr. Smith"s jacket is _______ the closet. A. under B. in C. at D. from3. Where"s John? He"s over there. He"s standing________ Ellen. A. on B. under C. next lớn D. between4. It arrives_________ Chicago at ten o"clock. A. at B. in C. near D. from5. The teacher stands ________the class. A. from B. at C. in front of D. by6. There is a map on the wall just ________ the teacher"s desk. A. from B. above C. before D. in front of7. February comes________ March A. behind B. after C. before D. during8. July comes ________ June. A. before B. after C. behind D. in9. "Tall" is the opposite ________"short". A. to lớn B. of C. against D. with10. I always eat ______home. A. at B. in C. from D.to

III. . Read the passage & answer the questions

"Mrs Lien is a nurse. Her house is near the hospital. It is in front of the park, between the drugstore and the bakery. Today she doesn"t go lớn work because it"s Sunday. There are five room in her house, & her house has a small yard khổng lồ the right of the house ,there are flowers and there are small trees khổng lồ the left of it. There is a well behind her house.

1-What does Mrs Lien do?

.................................................................................

2-How many rooms does her house have?

..................................................................................

3-Is the yard big or small?

...................................................................

4-Where are the flowers?

............................................................................

5-What is there behind the house ?

...........................................................................

Xem thêm: Trong Bản Cập Nhật Mới, Các, Giới Thiệu Vật Phẩm Mới: Phiếu Tăng Cấp 50

IV.Rewrite the sentences with the same meaning

1. My sister walks to lớn the supermarket.

My sister goes………………

2. There are many flowers in our garden.

Our garden…………………

3. Does your father cycle khổng lồ work?

Does your father get……………

4. The garden is behind Nam’s classroom.

Nam’s classroom………………

5. Tom drives to lớn work every morning.

Tom travels………………………

Đáp án

I. 

 1. A

2. B

3. C

4. C

5. B

II.

1. A. on2. B. in3. C. next to4. B. in5. C. in front of6. B. above7. C. before8. B. after9. B. of10. A. at

III.

1. Mrs Lien is a nurse.

2. Her house has five rooms.

3. The yard is small.

4. The flowers are to the left of the house.

5. There is a well behind the house.

IV.

1.My sister go to the supermarket on foot

2.Our garden has many flowers

3.Does your father get lớn work by bike?

4. Nam’s classroom is in front of the garden

5. Tom travels to work by oto every morning

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào sinh sản ...

Đề thi Giữa kì 1 - Chân ttách sáng tạo

Năm học tập 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm cho bài: 90 phút

(ko kể thời gian phạt đề)

(Đề số 1)

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. beds B. clocks C. villas D. chairs

2. A. caps B. lights C. clocks D. rooms

3. A. parents B. beds C. friends D. brothers

4. A. kitchens B. flats C. bedrooms D. villas

5. A. houses B. stores C. oranges D. bridges

II. Find a word which does not belong in each group 

1. A. chair B. table C. nhà vệ sinh D. sofa

2. A. flat B. school C. country house D. villa

3. A. kitchen B. bedroom C. living room D. villa

4. A. aunt B. uncle C. grandmother D. teacher

5. A. cousin B. mother C. father D. brother

III. Choose the letter A, B, C or D to complete the passage below

This is Peter. He is twelve years old. He is a student. He .............. (1) in a big villa in the suburb of the đô thị. There .................. (2) 4 people in his family: his parents, his younger sister và hyên ổn. His father is an engineer. His mother is a teacher. And his younger sister is a pupil. There are 5 rooms .............. (3) his house: living room, kitchen, bathroom, bedroom và nhà wc. The living room is his ................ (4) place .............. (5) he can sit on the armchair và watch television with his family.

1. A. lives B. live sầu C. living D. lived

2. A. is B. be C. being D. are

3. A. at B. in C. of D. to

4. A. favorite B. boring C. messy D. noisy

5. A. because B. but C. so D. however

IV. Choose the correct answer

1. I don’t stay/ doesn’t stay at trang chính.

2. We don’t wash/ doesn’t wash the family oto.

3. Doris don’t do/ doesn’t do her homework.

4. They don’t go/ doesn’t go khổng lồ bed at 8.30 p.m.

5. Kevin don’t open/ doesn’t open his workbook.

6. Our hamster don’t eat/ doesn’t eat apples.

7. You don’t chat/ doesn’t chat with your friends.

8. She don’t use/ doesn’t use a ruler.

9. Max, Frank and Steve sầu don’t skate/ doesn’t skate in the yard.

10. The boy don’t throw/ doesn’t throw stones.

V. Complete the following sentences

1. How/ you/ go lớn school/ ?

___________________________________ ?

2. what/ you/ do/ ?

___________________________________ ?

3. where/ John/ come from/ ?

___________________________________ ?

4. how long/ it/ take from London to lớn Paris/ ?

___________________________________ ?

5. how often/ she/ go lớn the cinema/ ?

___________________________________ ? 

ĐÁPhường ÁN

I.

1. B

2. D

3. A

4. B

5. B

II.

1. C

2. B

3. D

4. D

5. A

III.

1. A

2. D

3. B

4. A

5. A

IV.

1. I don’t stay at trang chính.

2. We don’t wash the family oto.

3. Doris doesn’t do her homework.

4. They don’t go to lớn bed at 8.30 p.m.

5. Kevin doesn’t open his workbook.

6. Our hamster doesn’t eat apples.

7. You don’t chat with your friends.

8. She doesn’t use a ruler.

9. Max, Frank & Steve don’t skate in the yard.

10. The boy doesn’t throw stones.

V.

1. How vì you go khổng lồ school?

2. What vày you do?

3. Where does John come from?

4. How long does it take from London to Paris?

5. How often does she go khổng lồ the cinema?

....................................

....................................

....................................

Trên đây là phần bắt tắt một số đề thi trong các cỗ đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 6 năm học tập 2021 - 2022 của ba cuốn sách new, giúp xem tương đối đầy đủ mời quí độc giả lựa lựa chọn một trong những cỗ đề thi làm việc trên!

Trang chủ Liên hệ - Quảng cáo Copyright © 2022 motoavangard.com Nội dung trên website chủ yếu được sưu tầm từ internet giúp bạn có thêm những tài liệu bổ ích và khách quan nhất. Nếu bạn là chủ sở hữu của những nội dung và không muốn chúng tôi đăng tải, hãy liên hệ với quản trị viên để gỡ bài viết |

iwin86 Cổng game bài đổi thưởng online