ĐỀ THI TIẾNG ANH LỚP 6 HỌC KÌ 2 NĂM 2017

quý khách đang xem bản rút ít gọn của tư liệu. Xem với thiết lập ngay bạn dạng tương đối đầy đủ của tài liệu trên phía trên (2.26 MB, 29 trang )


1.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 6 học kì 2 năm 2017

Đề thi học kì 2 mơn Tiếng Anh lớp 6 năm 2018 có đáp án -

Trường trung học cơ sở Đặng Lễ

2.

Đề thi học kì 2 mơn Tiếng Anh lớp 6 năm 2018 bao gồm câu trả lời -

Trường trung học cơ sở Vĩnh Thịnh

3.

Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 6 năm 2018 tất cả câu trả lời -

Trường THCS Mỹ Đức


TRƯỜNG trung học cơ sở VĨNH THỊNH MÔN: TIẾNG ANH LỚP 6 NĂM HỌC 2017-2018

(Hệ 10 năm: Thời gian làm bài xích 45 phút)

Part I. Listen & tiông xã the box. 1.Where does her brother work?

2. How does he go to lớn work?

3. When does he start work?

4. What does he bởi vì for lunch ?

5. What did he vì chưng before he started this job?

Part II. Listen and write

New Street school library 0. Full name: Sarah Tanner

1. Age : ………

2. Teacher’s name : ………

3. Favourite books: ………

4. Hobbies: ………


SECTION B. LANGUAGE FOCUS - READING- WRITING

I. Choose the best answer A, B, c, or D to lớn indicate the word whose

underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions

1. A. near B. fear C. hear D. earth 2. A. prepared B. liked C. wrapped D. watched 3. A. who B house C. hour D. horse

4. A. three B. there C. weather D. them
5. A. sporty B. recycle C. comedy D. happy

II. Choose the best word or phrase (A, B, C or D) to lớn complete each sentence below

1. Super oto will …………. water in the future.

A. go by B. run at C. run on D. travel by 2. ……… draw on the walls và tables, please.

A. Do B. Don’t C. Should D. Shouldn’t

3. Don’t phone Ann now. She ……….. be having lunch.

A. might B. can C. must D. has to lớn

4. I………. to Singapore three times.

A. have sầu gone B. have been C.went D.visited 5. I first … Melbourne in 2003.

A. went B. have sầu seen C. have sầu gone D.visited

SECTION B. LANGUAGE FOCUS - READING- WRITING

I. Choose the best answer A, B, c, or D khổng lồ indicate the word whose

underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions


1. A. near B. fear C. hear D. earth 2. A. prepared B. liked C. wrapped D. watched 3. A. who B house C. hour D. horse 4. A. three B. there C. weather D. them

5. A. sporty B. recycle C. comedy D. happy

II. Choose the best word or phrase (A, B, C or D) to complete each sentence below

1. Super car will …………. water in the future.

A. go by B. run at C. run on D. travel by 2. ……… draw on the walls and tables, please.

B. Do B. Don’t C. Should D. Shouldn’t

4. Don’t phone Ann now. She ……….. be having lunch.

B. might B. can C. must D. has lớn


(10)

B. have sầu gone B. have been C.went D.visited 6. I first … Melbourne in 2003.

A. went B. have seen C. have sầu gone D.visited 6. My brother can’t swim ………he’s afraid of water .

A. because B. but C. & D. so

7. There aren’t ……… good films on TV at the moment.

A. some B. any C. much D. a lot 8. They have been in love sầu with each other ………. they were young.

A. while B. until C. for D. since

9. The Nile River is the …………. River in the world.

A. high B. longest C. longer D.

highest

10……….. the film is late, I will wait to lớn watch it.

A. Because B. Although C. When D. But III. Write the correct khung of each verb in brackets to complete the following sentences

1. I (1. buy) ……….. a ticket for the football match yesterday.

2. I’m thirsty. What about (2. have)……….. a glass of orange juice ? 3. If it is sunny next week, we (3. go)………… lớn Ha Long Bay.

4. Nam rides his xe đạp lớn school everyday, but today he (4. walk)……. to lớn school.

5. In the year 2030, robots will be able (5. do)……..all the housework instead of us.

IV. Match each half sentence in column A with a suitable one in column B
lớn make a meaningful sentence.

A B

1. It’s necessary that

2. Natural resources are limited 3. If people use public transport, 4. I’m disapoited that

5. Poluted air is one of the many problems

a. so we should save sầu them. b. we have khổng lồ solve.

c. we should protect the environment.

d. people have spoiled this area. e. there will be less polution. V. Read the passage & choose the correct answer to each question

VTV1 is a (1)…. television channel in Viet Nam. It attracts millions of (2)… because it offers many different interesting programmes. The (3)……. tells people what is happening in Viet Nam & the rest of the world. (4)……… bring a lot of laughter and help people (5)……. after a hard working day.


(11)

2. A. people B. workers C. teachers D.
viewers

3. A. 7 o"cloông chồng news B. music C. tragedy D. film 4. A. News B. Weather forecast C. Comedies D. Contests

5. A. learn B. work C. talk D. relax VI. Put the words & phrases in the right order to make meaningful sentences

1. burn / you / you / smoke./ will / If / harmful / rubbish / produce 2. the / the/ No / Nile. / longer/ is/ river / than / in / world

3. practise/ do / table tennis / ? / you / How / playing/ often 4. university. / go / not/ to / might/ He

5. this/ programme / lượt thích / boring. /so / because / I/ it’s/ TV/ don’t

VlI. Rewrite each of the following sentences In such a way that means exactly the same as the sentence printed before it.

1. She is interested in watching television. ->She likes

……… 2.We live near the school, but they don’t.

->They live

………..
3.We will probably go lớn the moon for our summer holidays in 2050. ->We might

……….…….. 4. We make the air dirty because we use the car all the time.

->

If……….. 5. Does your class have twenty-five students?

->Are


(12)

PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO

BIỂU ĐIỂM, ĐÁP. ÁN VÀ HƯỚNG DẪN CHẤM HỌC KỲ II Môn: TIẾNG ANH LỚP 6

SECTION A. LISTENING (10 points) I. Part 1. Listen and tiông xã the box. (2.5points)

5 x 0,5 = 2,5 points 1. C 2. A 3. B 4. A 5. C Part II. Listen & write ( 2,5 points)

5 x 0,5 = 2,5 points 1. 8/ eight


2. (Mrs) Drummond 3. Animal stories 4. Riding (horses) 5. 5 / five

SECTION B. LANGUAGE FOCUS - READING- WRITING ( 10 points )

I. Circle the letter A, B, c, or D to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions (1point)

5 x 0,2 = 1 point

1 2 3 4 5

D A C A B

II. Circle the best word or phrase (A, B, C or D) to complete each sentence below (2points)

10 x 0,2 = 2,0 points

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

C B A B D A B D B B

III. Write the correct form of each verb in brackets lớn complete the following sentences (1point)


5 x 0,2 = 1 point

1. bought; 2. having; 3. will go ; 4. is walking 5. to lớn vày IV. Match each half sentence in column A with a suitable one in

column B to make a meaningful sentence. (1point) 5 x 0,2 = 1 point


(13)

V. Read the passage & choose the correct answer to each question (1 point)

5 x 0,2 = 1 point

1 2 3 4 5

B D A C D

VI. Put the words & phrases in the right order lớn make meaningful sentences (1point)

5 x 0,2 = 1 point

1. If you burn rubbish, you will produce harmful smoke. 2. No river in the world is longer than the Nile.

3. How often do you practise playing table tennis? 4. He might not go khổng lồ university.


5. I don’t like this programme because it’s so boring.

VlI. Rewrite each of the following sentences in such a way that means exactly the same as the sentence printed before it. (2points)

5 x 0,4 = 2,0 points 1. She likes watching/ khổng lồ watch television.

2. They live sầu far from the school but we live sầu near it.

3. We might go to the moon for our summer holidays in 2050. 4. If we use the oto all the time,we will make the air dirty. 5. Are there twenty five students in your class?


(14)

Đề thi kì 2 lớp 6 môn Anh 2018 - THCS Mỹ Đức PART I. LISTENING.(2.0pts)

I. Listen to lớn the interview with Niông chồng & fill in the blankd(1.0pt)

Interviewer: Niông chồng, have sầu you ever taken part (1)... a sports competition ?

Nick: Yes, I have sầu, a skiing (2)...But I didn’t win any prizes.

Interviewer: Have you ever been lớn another country?

Nick: Yes, I am now here in (3)... ..., & I’ve been to Canada, too.


Interviewer: Have you ever .(4)... a cartoon series? Nick: Oh, several . But I lượt thích The Adventures of Peter Pen best. Interviewer: Thank you, Nick.

II. Listen and write T (True) or F (False) (1.0pt)

Statements T F

Hai plays chess every Saturday

Angry Birds is Bill"s favorite game.

Alice doesn"t like doing sport very much.

4. Trung is very good at playing football.

PART II. PHONETICS ( 1pt )

* Choose a word: (A,B,C or D) whose bold part is pronounced differently from the rest. ( 1pt )

1.A. hear B. near C. idea D. repeat 2.A. gather B. month C. father D. brother

3 .A. favorite B. exciting C. fine D high


(15)

PART III. LANGUAGE FOCUS: (3pts)


I. Choose the correct answer A, B, C or D lớn finish the sentences: (2,0pts)

1.My sister often……….. badminton in her không lấy phí time.

A. play B. plays C. playing D. to play 2. ……….is your birthday?- April 12.

A. Whose B. When C. Who D. Where 3. You……….talk aloud in the library.

A. mustn’t B. can C. shouldn’t D. couldn’t 4. ...the programme is late, we will wait to lớn watch it.

A. Because B.When C. Although D. So 5. Who is ……….., Mary or Daisy?

A. intelligent B. most intelligent C. the intelligenkiểm tra D. more intelligent

6.Last summer, I ……….. fishing with my uncle in the afternoon. A. go B. went C. goes D. going 7. Don’t forget to lớn ...the lights when going out!

A. turn on B. cthua C. turn off D. shut down

8. Have sầu you ever ………. to Manchester?

A. been B. be C. being D. went


II. Supply the correct size of the verbs in the blanket.(1,0 pt) 1. I often ( go) ...lớn bed very late.

2. They (not play)... football together yesterday.


(16)

PART IV. READING(2.0pts)

I.Complete the postthẻ using the word in the box(1.0pt)

weather eaten go having Dear Daisy,

It is Nha Trang . I am (1)... a good time here. The (2) ... is sunny all the time ,và the beaches are so clean :xanh sea & Trắng s& . I have sầu (3)... crabs today. They are delicious . Tomorrow I will (4)... to Hon Tre island.

Wish you were here. Love,

Nga

II. Read the motoavangard.com and answer the questions: (1.0pt)

Sweden’s capital thành phố is built on 14 islands and has 700 year – old history. The oldest part of Stockholm is the Old Town. Here you can visit the Royal Palace, one of Europe’s largest and most dynamic palaces. There are about 3,000 people living in the Old Town today and it’s place with cafes, restaurants, shops và museums, including the Nobel Museum.


* Questions:

1. How many islands is Sweden’s capital thành phố built ?

... 2. Where can you visit the Royal Palace?

... 3. Is the Royal Palace one of the largest palaces in Europe? ... 4. How many people are there living in the Old Town today? ... PART V. WRITING (2.0pts)

I. Rearrange the words to lớn make correct sentences(1.0 pt)1. Which/you/do/sports/at/do/school?


(17)

3. Like /you/would/Ha Long Bay/visit/to/?. 4. Invite/to/will/I/my/him/tiệc ngọt.

II. Rewrite the sentences without changing the meaning (1.0pt)1.I enjoy watching TV.

-> I am interested

……….……… 2.We will cycle to school every day. We will keep fitter.

-> If……… 3.My class has 34 students.

-> There

……….……… 4.Lan is taller than Mai

-> Mai


(18)

Đáp án đề thi kì 2 lớp 6 môn Anh 2018 - trung học cơ sở Mỹ Đức * Listening motoavangard.com :

Ex1:

Interviewer: Nick, have sầu you ever taken part in a sports competition ? Nick: Yes, I have, a skiing competition. But I didn’t win any prizes. Interviewer: Have sầu you ever been to lớn another country?

Nick: Yes, I am now here in Viet Nam ,and I’ve sầu been lớn Canadomain authority, too. Interviewer: Have you ever watched a cartoon series?

Nick: Oh, several . But I like The Adventures of Peter Pen best.

Interviewer: Thank you, Niông xã. Ex2:

Hello. My name is Hai. I love sầu sports. I play volleyball at school and I often go cycling with my dad at the weekover. But my favourite sport is juvày. I practise at the juvị club three times a week.

My name is Alice. I’m twelve sầu years old. I don’t lượt thích doing sport very much, but I
lượt thích watching iceskating on TV. My favourite hobby is playing chess. My friend & I play chess every Saturday.

Hi, I’m Bill. I’m in grade 6 at Rosemarrichồng Lower Secondary School. After my lessons, I lượt thích khổng lồ play computer game. The game I lượt thích best is ‘ Angry birds’. I often play it for half an hour before dinner. I hope that I can create a new kind of computer game in the future.

My name is Trung. I’ve got a lot of hobbies. I like playing the guitar và I love sầu to lớn watch football on TV. I don’t vì chưng much sport, but I often go swimming with my friends on hot days.

Part I. LISTENING:(2.0 pts)I. 0.25x 4= 1,0pt.

Xem thêm: What Does Seven Thirty Mean? Seven Thirty Definition What Does Seven

1. in 2.competition 3.Viet Nam 4.watched II. 0.25x4=1,0pt.


(19)

1.B 2.B 3.A 4.C 5.D 6.B 7.C 8.A II.0.25x 4=1 pt

1. go 2. didn’t play 3. is watching 4. have sầu worked Part IV. READING: (2 pts)

I. 0.25x 4=1,0 pt

1. having 2. weather 3.eaten 4. go II. 0.25 x 4 = 1,0 pt

1. Sweden’s capital city is built on 14 islands.
2. In The Old Town.

3.Yes, it is.

4.There are about 3,000 people living in the Old Town today. PART V. WRITING: (2 pts)

I. 0.25 x 4=1,0 pt

1.Which sports vày you vì chưng at school ? 2. Do you lượt thích football ?

3.Would you lượt thích lớn visit Ha Long Bay? 4.I will invite hyên ổn to lớn my các buổi party.

II. 0.25 x 4=1,0 pt

1. I am interested in watching TV

2. If we cycle to school everyday, we will keep fitter. 3. There are 34 students in my class.

4. Mai is shorter than Lan.


(20)

PHÒNG GD&ĐT HUYỆN THIỆN ANH ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II, NĂM HỌC 2017-2018

MÔN: TIẾNG ANH - LỚP 6 Thời gian: 45 phút ít (không đề cập thời gian giao đề)

(Gồm 01 trang, 07 câu) Họ cùng tên:………..……….. Lớp 6 …

Câu 1. (1 điểm) Chọn trường đoản cú gồm phần gạch ốp chân phân phát âm khác những tự còn lại: 1. A. bike B. rice C. swlặng D. five sầu

2. A. door B. pool C. cool D.

too

3. A. up B. music C. bus D. brother

4. A. this B. mother C. then D. thanks

Câu 2. (1,5 điểm) Gạch chân 1 đáp án đúng độc nhất vào ngoặc 1-1 nhằm hoàn thành rất nhiều câu sau:

1. What about ( play/ playing/ lớn play ) soccer with us this afternoon? 2. They are going to ( visit/ meet/ stay ) Ngoc Son Temple.

3. Nam plays basketball every afternoon.= He ( never/ always/ sometimes ) plays basketball in the afternoon.

4. Ba likes badminton very much but he ( is playing/ doesn’t play/ isn’t playing ) basketball now.

5. ( How/ How often/ How long ) does Lan play tennis? – Every afternoon. 6. Ho Chi Minh city is (big/ bigger/ the biggest) than Ha Noi .

Câu 3. (1 điểm) Cho dạng đúng của đụng tự vào ngoặc để kết thúc các câu sau:

1. He ( listen) ... to music now.

2. Lan usually ( watch) ... TV in the evening. 3. Where she (come) ... from?

4. They (not visit) ... Hue next week. Câu 4. (3 điểm) Đọc đoạn văn và thực hiện theo hưởng thụ dưới :

Hi, my name is Huong. This summer, my sister is going to lớn visit Hue. There are many beautiful places here. She is going to lớn visit Huong river. She is going khổng lồ stay with my grandfather và grandmother at their house for two days. In Hue, she is going to lớn buy some things for her friends. She is going khổng lồ take some photos in the citadel. Hue is a wonderful place.

Đề đồng ý


(21)

A. Trả lời True (T) (Đúng) hay False (F) (Sai) 1. _____________ Hue is not a wonderful place.

2. _____________ Huong’s sister is going to lớn stay in a khách sạn near my grandparents’ house.

3. _____________ She is going to visit Huong river.

4. _____________ She is going lớn visit the citadel this summer vacation. B. Trả lời câu hỏi:

1. Where is Huong"s sister going to lớn visit in Hue? =>

... 2. Is she going to lớn buy some things for her parents? =>

...

Câu 5. (1,5 điểm) Chọn câu vấn đáp nghỉ ngơi cột B làm thế nào để cho cân xứng với câu hỏi cột A :

A B Answer

1. What weather do you like? 2. What is she doing?

3. Do you lượt thích playing soccer?

4. How are we going lớn travel lớn Ha Noi?

5. What’s there to drink?

6. How much are those notebooks?

A. She is playing tennis. B. Yes, I vì.

C. By plane.


D. Cool weather, I think so. E. It’s hot.

F. They are ten thousvà dong. G. There is some water.

1- …... 2- …... 3- …... 4- …... 5- …... 6- …...

Câu 6. (1 điểm). Điền một giới từ bỏ thích hợp vào địa điểm trống trong số câu sau. 1. What are you going to lớn vị ... the weekend?

2. My mother gets up ………….. 5 .30 every morning. 3. There are two long rivers ………..……Viet Nam. 4.The Great Wall of China is …………. 9 meters thichồng

Câu 7. (1 điểm) Viết lại các câu sau làm sao để cho nghĩa không đổi: 1. Nam is tall. Hung is taller. => Hung

... 2. Let"s go camping in Suoi Mo. => Why don"t we

...? 3. How much is a bottle of cooking oil? => How much does ... ...?


4. She likes noodles most. => Her favorite


(22)

PHÒNG GD&ĐT HUYỆN THIỆN ANH

HƯỚNG DẪN CHẤM KIỂM TRA HỌC KỲ II MÔN TIẾNG ANH 6, NĂM HỌC 2017-2018 Câu 1. (1điểm) Mỗi từ đúng được 0,25 điểm:

1. C. swyên 2. A. door 3. B. music 5. D. thanks

Câu 2. ( 1,5 điểm) Mỗi từ bỏ đúng được 0,25 điểm: 1. playing

2. visit 3. always 4. is playing 5. How often 6. bigger

Câu 3. ( 1 điểm) Mỗi câu đúng được 0,25 điểm: 1. is listening

2. watches 3. does she come 4. aren"t going lớn visit

Câu 4. ( 3 điểm) Mỗi ý đúng được 0,5 điểm:

A. 1. F 2. F 3. T 4. T

B. 1. She is going lớn visit Huong river and the citadel in Hue. 2. No, she isn"t.

Câu 5. (1,5 điểm) Mỗi câu nối đúng được 0,25 điểm:

1- D 2- A 3- B 4-C 5-G 6-F

Câu 6. ( 1 điểm) Mỗi từ bỏ đúng được 0,25 điểm: 1. on

2. at 3. in 4. over


(23)
(24)

Đề thi kì 2 lớp 6 môn Anh 2018 - trung học cơ sở Mỹ Đức PART I. LISTENING.(2.0pts)

I. Listen to the interview with Nichồng and fill in the blankd(1.0pt)

Interviewer: Niông xã, have you ever taken part (1)... a sports competition ?

Nick: Yes, I have, a skiing (2)...But I didn’t win any prizes.


Interviewer: Have sầu you ever been to another country?

Nick: Yes, I am now here in (3)... ..., & I’ve been khổng lồ Canadomain authority, too.

Interviewer: Have you ever .(4)... a cartoon series? Nick: Oh, several . But I like The Adventures of Peter Pen best. Interviewer: Thank you, Niông xã.

II. Listen and write T (True) or F (False) (1.0pt)

Statements T F

Hai plays chess every Saturday

Angry Birds is Bill"s favorite game.

Alice doesn"t lượt thích doing sport very much.

4. Trung is very good at playing football.

PART II. PHONETICS ( 1pt )

* Choose a word: (A,B,C or D) whose bold part is pronounced differently from the rest. ( 1pt )

1.A. hear B. near C. idea D. repeat 2.A. gather B. month C. father D. brother


3 .A. favorite B. exciting C. fine D high


(25)

PART III. LANGUAGE FOCUS: (3pts)

I. Choose the correct answer A, B, C or D to finish the sentences: (2,0pts)

1.My sister often……….. badminton in her không tính tiền time.

A. play B. plays C. playing D. to lớn play 2. ……….is your birthday?- April 12.

A. Whose B. When C. Who D. Where 3. You……….talk aloud in the library.

A. mustn’t B. can C. shouldn’t D. couldn’t 4. ...the programme is late, we will wait khổng lồ watch it.

A. Because B.When C. Although D. So 5. Who is ……….., Mary or Daisy?

A. intelligent B. most intelligent C. the intelligenchạy thử D. more intelligent

6.Last summer, I ……….. fishing with my uncle in the afternoon. A. go B. went C. goes D. going 7. Don’t forget to lớn ...the lights when going out!

A. turn on B. cchiến bại C. turn off D. shut down

8. Have sầu you ever ………. khổng lồ Manchester?

A. been B. be C. being D. went

II. Supply the correct form of the verbs in the blanket.(1,0 pt) 1. I often ( go) ...to bed very late.

2. They (not play)... football together yesterday.


(26)

PART IV. READING(2.0pts)

I.Complete the postthẻ using the word in the box(1.0pt)

weather eaten go having Dear Daisy,

It is Nha Trang . I am (1)... a good time here. The (2) ... is sunny all the time ,and the beaches are so clean :xanh sea and White sand . I have sầu (3)... crabs today. They are delicious . Tomorrow I will (4)... to lớn Hon Tre island.

Wish you were here. Love sầu,

Nga

II. Read the motoavangard.com và answer the questions: (1.0pt)

Sweden’s capital city is built on 14 islands và has 700 year – old
history. The oldest part of Stockholm is the Old Town. Here you can visit the Royal Palace, one of Europe’s largest và most dynamic palaces. There are about 3,000 people living in the Old Town today và it’s place with cafes, restaurants, shops and museums, including the Nobel Museum.

* Questions:

1. How many islands is Sweden’s capital thành phố built ?

... 2. Where can you visit the Royal Palace?

... 3. Is the Royal Palace one of the largest palaces in Europe? ... 4. How many people are there living in the Old Town today? ... PART V. WRITING (2.0pts)

I. Rearrange the words to make correct sentences(1.0 pt)1. Which/you/do/sports/at/do/school?

2. You/football/like/do/ ?


(27)

4. Invite/to/will/I/my/him/buổi tiệc ngọt.

II. Rewrite the sentences without changing the meaning (1.0pt)1.I enjoy watching TV.

-> I am interested

……….……… 2.We will cycle khổng lồ school every day. We will keep fitter.

-> If……… 3.My class has 34 students.

-> There

……….……… 4.Lan is taller than Mai

-> Mai


(28)

Đáp án đề thi kì 2 lớp 6 môn Anh 2018 - THCS Mỹ Đức * Listening motoavangard.com :

Ex1:

Interviewer: Nichồng, have you ever taken part in a sports competition ? Nick: Yes, I have sầu, a skiing competition. But I didn’t win any prizes. Interviewer: Have you ever been to another country?

Nick: Yes, I am now here in Viet Nam ,& I’ve sầu been to lớn Canada, too. Interviewer: Have sầu you ever watched a cartoon series?

Nick: Oh, several . But I like The Adventures of Peter Pen best.

Interviewer: Thank you, Nichồng. Ex2:

Hello. My name is Hai. I love sports. I play volleyball at school and I often go cycling with my dad at the weekkết thúc. But my favourite sport is jubởi vì. I practise at the juvì chưng club three times a week.

My name is Alice. I’m twelve years old. I don’t lượt thích doing sport very much, but I lượt thích watching iceskating on TV. My favourite hobby is playing chess. My friend & I play chess every Saturday.

Hi, I’m Bill. I’m in grade 6 at Rosemarriông xã Lower Secondary School. After my lessons, I lượt thích to play computer game. The game I like best is ‘ Angry birds’. I often play it for half an hour before dinner. I hope that I can create a new kind of computer game in the future.

My name is Trung. I’ve sầu got a lot of hobbies. I lượt thích playing the guitar và I love sầu to watch football on TV. I don’t vị much sport, but I often go swimming with my friends on hot days.

Part I. LISTENING:(2.0 pts)I. 0.25x 4= 1,0pt.

2. in 2.competition 3.Viet Nam 4.watched II. 0.25x4=1,0pt.


(29)

1.B 2.B 3.A 4.C 5.D 6.B 7.C 8.A II.0.25x 4=1 pt

1. go 2. didn’t play 3. is watching 4. have worked Part IV. READING: (2 pts)


I. 0.25x 4=1,0 pt

1. having 2. weather 3.eaten 4. go II. 0.25 x 4 = 1,0 pt

1. Sweden’s capital thành phố is built on 14 islands. 2. In The Old Town.

3.Yes, it is.

4.There are about 3,000 people living in the Old Town today. PART V. WRITING: (2 pts)

I. 0.25 x 4=1,0 pt

1.Which sports bởi vì you vày at school ? 2. Do you lượt thích football ?

3.Would you like lớn visit Ha Long Bay? 4.I will invite hyên ổn to my party.

II. 0.25 x 4=1,0 pt

1. I am interested in watching TV

2. If we cycle khổng lồ school everyday, we will keep fitter. 3. There are 34 students in my class.

4. Mai is shorter than Lan.


Tài liệu liên quan


*
Sở đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 7 năm 2016-2017 24 777 0
*
Sở đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 1hai năm 2015-2016 34 870 0
*
bo de thi hoc ki 2 mon tieng anh lop 11 nam 2015 truong thpt le hong phong 29 822 0
*
Bộ đề thi học tập kì 2 môn tiếng anh lớp 6 năm năm ngoái 2016 17 621 0
*
Bộ đề thi học kì 2 môn giờ đồng hồ anh lớp 12 năm năm ngoái năm 2016 34 522 0
*
Sở đề thi học kì 2 môn giờ anh lớp 12 năm năm ngoái 2016 34 454 0
*
Bộ đề thi học kì 2 môn giờ anh lớp 4 năm 2017 2018 theo thông tư 22 đề (1) 9 484 5
*
Sở đề thi học tập kì 2 môn tiếng anh lớp 4 năm 2017 2018 theo thông tư 22 đề (1) 4 401 0
*
Bộ đề thi học tập kì 2 môn giờ đồng hồ anh lớp 4 năm 2017 2018 theo thông tư 22 đề (4) 2 355 4
*
Tổng hòa hợp đề thi học tập kì 1 môn tiêng anh lớp 6 năm 2017 gồm đáp án 29 636 0
*


Tài liệu bạn tìm kiếm kiếm đang chuẩn bị sẵn sàng cài về


(2.26 MB - 29 trang) - Sở đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 6 năm 2017-2018 tất cả đáp án
Tải phiên bản đầy đủ ngay
×