SỰ HÒA HỢP GIỮA CHỦ NGỮ VÀ DỘNG TỪ CÔ MAI PHƯƠNG

Hôm ni motoavangard.com vẫn hỗ trợ cho các bạn một điểm ngữ pháp rất là quan trọng chính là Sự liên hiệp thân những thì, giữa công ty ngữ với hễ từ. Bên cạnh triết lý cơ phiên bản thì bài viết hôm nay đang triệu tập chủ yếu vào bài tập Sự liên kết giữa các thì Cô Mai Pmùi hương gồm đáp án nhằm chúng ta luyện tập giỏi rộng thuộc coi nội dung bài viết dưới đây nhé.

Bạn đang xem: Sự hòa hợp giữa chủ ngữ và dộng từ cô mai phương

*
*
*
*
*
*
*
những bài tập SUBJECT & VERB AGREEMENT gồm đáp án

A. to have B. have C. having D. has

Question 2: There are small……………………….between British and American English.

A. differences B. difference C. differently D. different

Question 3: The unique of these recordings __________ not very good.

A. be B. are C. am D. is

Question 4: The number of students in this class …………. limited khổng lồ thirty.

A. be B. are C. is D. am

Question 5: Not only the air but also the oceans ……….. been polluted seriously.

A. have sầu B. has C. is having D. are having

Question 6: Working in the factory ……….. not what children should do

A. be B. is C. are D. have sầu been

Question 7: A large number of students in this school………. . English quite fluently

A. speaks B. is speaking C. has spoken D. speak

Question 8: Bread và butter ………. what she asks for

A. is B. are C. will be D. have been

Question 9: Either John or his wife ………breakfast each morning.

A. make B. is making C. makes D. made

Question 10: Some of the milk I bought last night ……….. not fresh anymore.

A. is B. is being C. are D. are

Question 11: The use of credit cards in place of cash ________ increased rapidly in recent years.

A. lớn have sầu B. have sầu C. has D. having

Question 12: Neither of the answers ……………….. correct.

A. are B. is C. be D. have sầu been

Question 13: The weather in the southern states ………….. very hot during the summer.

A. get B. have got C. is got D. gets

Question 14: Each of the residents in this community ……….. responsible for keeping this park clean.

A. is B. am C. are D. were

Question 15: Anything __________ better than going to lớn the movies tonight.

A. is B. are C. am D. were

Question 16: What time __________ the news on TV?

A. is B. am C. are D. were

Question 17: The effects of cigarette smoking _________ have sầu been proven to lớn extremely harmful.

A. have B. has C. khổng lồ have sầu D. having

Question 18: Advertisements on TV ________ becoming more competitive than ever before.

A. is B. are C. was D. was

Question 19: One of the countries I would lượt thích lớn visit ……….Italy

A. be B. are C. am D. is

Question 20: A pair of jeans _______ in the washing machine this morning.

A. is B. are C. have been D. were

Question 21: Three weeks …………not enough for the holiday.

A. are B. were C. was D. be

Question 22: Linguistics……..out the ways in which languages work

A. find B. founded C. finds D. finding

Question 23: The Philippines………of more than 7000 islands.

A. consist B. consisting C. consisted D. consists

Question 24: The police ……….. to lớn interview Fred about a robbery.

A. want B. wants C. wanting D. has wanted

Question 25: Can I borrow your scissors? Mine …….not sharp enough.

A. is B. are C. isn’t D. aren’t

Question 26: A number of workers … asked for a rise since last month.

A. have B. has C. having D. to have

Question 27: Some foods … him ill.

A. to make B. making C. makes D. make

Question 28: There … only a few people at the meeting last night.

A. been B. were C. are D. was

Question 29: Collecting old coins & paper notes … one of my hobbies.

A. being B. were C. are D. is

Question 30: Mr. Thomson with his wife and his three children … abroad

A. to be B. have sầu been C. are D. is

Question 31: Neither Daisy nor I … glad lớn vày that.

A. am B. has been C. are D. is

Question 32: The picture of the soldiers ………………. bachồng a lot of memories.

A. bring B. bringed C. brings D. are bringing

Question 33: Anybody who …………. a fever must go trang chính immediately

A. has B. have sầu C. is D. are

Question 34: The English … to drink tea.

A. likes B. to lớn lượt thích C. lượt thích D. has liked

Question 35: That you take a computer course … very necessary.

A. am B. have been C. are D. is

Question 36: A pachồng of wild dogs ………… frightened all the ducks away

A. have sầu B. has C. have been D. has been

Question 37: Every elementary school teacher ……………. to lớn take this examination.

A. have B. has C. have had D. has had

Question 38: The jury at this trial ……….. members of the local communities

A. is B. are C. be D. has been

Question 39: Most of the students in this class __________ from South Africa

A. is B. am C. are D. comes

Question 40: Half of the money … khổng lồ Mr. Lam.

A. belongs B. belong C. lớn belong D. belonging

Question 41: The office …………on the weekend.

A. cthua kém B. closes C. is closed D. are closed

Question 42: The keys of the house ……….lost.

Xem thêm: " Icing On The Cake Là Gì ? 14 Thành Ngữ Hay Dùng Trong Đời Sống Hàng Ngày

A. have B. has C. have been D. has been

Question 43: Ten miles ………. a very long distance for us khổng lồ walk.

A. is B. are C. be D. am

Question 44: The books borrowed from the library ……… on my desk.

A. is B. are C. is being D. are being

Question 45: The boy who won the two medals ………. a friend of mine.

A. is B. are C. be D. being

Question 46: Three fifths of the lvà in this area ………. used for community purposes.

A. is B. are C. have D. has

Question 47: The pilot along with his passengers … rescued last night.

A. am B. have sầu been C. was D. is

Question 48: Where ……………. does your family live?

A. is B. are C. vì D. does

Question 49: The trousers you bought for me ………….. me.

A. doesn’t fit B. don’t fit C. isn’t fit D. aren’t fit

Question 50: Either you or I ……….. able to lớn vị that job.

A. am B. is C. are D. be

Đáp án bài xích luyện tập 1

1-D 2-A 3-D 4-C 5-A 6-B 7-D 8-A 9-C 10-A

11-C 12-B 13-D 14-A 15-A 16-A 17-A 18-B 19-D 20-A

21-C 22-C 23-D 24-A 25-B 26-A 27-D 28-B 29-D 30-D

31-A 32-C 33-A 34-C 35-D 36-B 37-B 38-B 39-C 40-A

41-C 42-C 43-A 44-B 45-A 46-A 47-C 48-C 49-B 50-A

Luyện tập 2: những bài tập về việc kết hợp thân các thì nâng cao

Question 1: Billiards ……….. considered lớn be an artistic sport.

A. is B. are C. have sầu D. has

Question 2: Cattle ……….. raised mostly in the south of the United States.

A. is B. are C. have sầu D. has

Question 3: Measles ……….. proven to be caused by a kind of virus.

A. is B. are C. have sầu D. has

Question 4: The United Nations … its headquarters in Thủ đô New York city

A. have B. having C. has D. to lớn have

Question 5: The number of the months in a year …………twelve

A. was B. were C. are D. is

Question 6: What he told you………. . khổng lồ be of no importance

A. seems B. seem C. must seem D. have sầu seemed

Question 7: Mr. John, accompanied by several members of the committee,………. . proposed some changes of the rules.

A. is B. are C. have D. has

Question 8: There … lots of snow in the garden

A. are B. is C. am D. have been

Question 9: Tom doesn’t agree but the rest of us ….

A. does B. done C. vày D. doing

Question 10: A lunch of soup & sandwiches ………not appeal to lớn all of the students.

A. is B. are C. do D. does

Question 11: Above the fireplaces ………. a portrait of Lenin.

A. is B. are C. be D. tobe

Question 12: The Japanese ……….. believed khổng lồ be very self-respected.

A. is B. are C. have sầu D. has

Question 13: A hundred pounds ……….. too expensive for that shirt!

A. is B. are C. be D. have sầu been

Question 14: The City Committee ……….. trying lớn make the final decision about the matter.

A. is B. are C. be D. am

Question 15: Pliers ……….. for holding things firmly or cutting wire.

A. be B. am C. is D. are

Question 16: His silence … that he agrees with us.

A. mean B. means C. meaning D. to lớn mean

Question 17: One of the girls who … working in this department … my niece.

A. is/being B. is/are C. is/is D. was/were

Question 18: Everybody toàn thân … trying to lớn bởi vì their best at present

A. have been B. lớn be C. are D. is

Question 19: Both of the girls … pretty, but neither of them…….intelligent.

A. are/are B. are/is C. is/is D. is/are

Question 20: Jim as well as I … always busy doing English homework.

A. be B. am C. is D. are

Question 21: The study of languages … very interesting.

A. is B. are C. am D. to lớn be

Question 22: The police … come to lớn the site of the accident.

A. have sầu B. has C. has been D. have been

Question 23: Every boy & girl in this room … the answer.

A. known B. know C. knows D. have known

Question 24: Here………the clown that you………….. best.

A. come/like B. comes/likes C. come/likes D. comes/like

Question 25: Korean ……….. very hard lớn learn.

A. is B. are C. be D. were

Question 26: My sister, together with her two children, ……….. to Hawaii at the moment.

A. flies B. fly C. is flying D. are flying

Question 27: No one………the right khổng lồ tell me what lớn vì or not to vì.

A. has B. have sầu C. is having D. are having

Question 28: John or you ………. . lớn be responsible for the unfinished work.

A. is B. are C. have sầu D. has

Question 29: Both Peter and his girlfriend………. working for a bank.

A. are B. is C. be D. is being

Question 30: Three kilos of potatoes … the basket is heavier.

A. vày B. does C. make D. makes

Đáp án bài xích rèn luyện 2

1-A 2-B 3-A 4-C 5-D 6-A 7-D 8-B 9-C 10-D

11-A 12-B 13-A 14-A 15-D 16-B 17-C 18-D 19-B 20-C

21-A 22-A 23-C 24-D 25-A 26-C 27-A 28-C 29-A 30-D

Bài viết lúc này mang lại phía trên đã xong rồi, nếu như khách hàng như thế nào hiểu hết được lý thuyết và làm cho không còn được bài tập mà lại motoavangard.com đang cung cấp thì mình tin có lẽ rằng các bạn sẽ vậy chắc được điểm ngữ pháp về sự đoàn kết của các thì, nhà ngữ cùng rượu cồn từ rồi. Nhưng xem xét là cũng buộc phải liên tục xem xét lại để rời quên nhé. Chúc các bạn học tốt!